Huisregels

In ons appartement gelden de volgende huisregels:

1. Roken in het appartement en op het terras bij de slaapkamer is niet toegelaten.

2. Dieren zijn niet welkom.

3. Het appartement wordt in een propere toestand ter beschikking gesteld. Bij het einde van de  huurperiode moet het appartement worden schoongemaakt. Poetsmateriaal is ter plaatse. Indien niet (voldoende) gepoetst, wordt een forfait van 50 euro in rekening gebracht.

4. Er is een waarborg verschuldigd, waarvan het bedrag wordt bepaald in functie van de duur van de huur en bedraagt minimaal 250 euro, contant te betalen bij de aanvang van de huur.

5. Het verbruik van water, gas en elektriciteit wordt berekend op basis van de meteropnames bij het begin en het einde van de huurperiode en wordt verrekend met de waarborg.  

6. Het huishoudelijk regelement van Huize Noordzee schrijft voor dat het huisvuil wordt gesorteerd. Dit betekent dat het restafval in de bruine vuiniszakken in de kelder wordt gedeponeerd, blikken en petflessen in de PMD-zakken en karton en papier in de dozen. Glazen flessen moeten evenwel door de huurder zelf naar de glascontainer worden gebracht. Kosten voor het wegbrengen ervan worden aan de huurder aangerekend. 

7. Om het appartement coronaproof te kunnen aanbieden bedraagt de huurtermijn minimum één week en is het tot nader bericht niet mogelijk te huren voor een weekend of midweek.